Energiezuinighuis.nl, informatieve website over het energiezuiniger maken van uw woning. Gratis offertes door een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

Gratis Offertes Airconditioning

Gratis en volledig vrijblijvend offertes voor airconditionings aanvragen via Energiezuinighuis.nl. Profiteer van de scherpe prijzen en bespaar direct door goed te vergelijken.

Energiezuinighuis.nl

Uw woning koelen of verwarmen

Professionele montage

Energiezuinige split airconditioning units

Airconditioning offertes via Energiezuinighuis.nl

Energiezuinige airconditionings kunnen – zeker in combinatie met zonnepanelen – een uitstekende manier zijn om de woning zowel te koelen als te verwarmen. Via Energiezuinighuis.nl kunt u in eenvoudig online offertes aanvragen bij aangesloten airconditioninginstallateurs. Deze service is volledig gratis en verplicht u tot niets.

Waarom een airconditioning?

Vanwege klimaatverandering worden de zomers steeds warmer in Nederland. Daarnaast kan vanwege de verbeterde woningisolatie de warmte in een woning ook moeilijker verwijderd worden. In dat opzicht kan een airconditioning een uitstekende oplossing zijn. 

Het is natuurlijk wel een apparaat dat doorgaans veel energie kan verbruiken. Het is daarom belangrijk om een airconditioning in een zo zuinig mogelijke uitvoering aan te schaffen. 

Zeker in combinatie met zonnepanelen kan het verbruik en de kosten daarvan sterk worden beperkt.

Wilt u meer nog weten over airconditionings?  Dan vindt u hier allerlei relevante artikelen.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan voor airconditioning door het invullen en verzenden van het onderstaande formulier

Airconditioning in combinatie met zonnepanelen

Energiezuinighuis.nl

Hoe werkt het?

1

Invullen & verzenden aanvraagformulier

Het kost ongeveer 1 minuut om het formulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst en controle wordt uw aanvraag doorgezonden naar aangesloten installateurs.

2

Vrijblijvend ontvangen gratis offertes

Afhankelijk van de omvang van uw aanvraag ontvangt u doorgaans binnen enkele uren al offertes en aanvullende informatie via de e-mail. Uiterlijk binnen 48 uur heeft u alles binnen.

3

Vergelijken van de gratis offertes

Na ontvangst van de offertes kunt u deze vergelijken op prijs en inhoud. Indien gewenst kunt u contact opnemen met de bedrijven voor nader overleg. 

Comfortabel wonen met energiezuinige apparatuur

Waarom Energiezuinighuis.nl?

Bent u van plan uw woning te isoleren of uw eigen energie op te wekken? Een heel verstandig besluit en via Energiezuinighuis.nl kunt u ook nog eens op een eenvoudige manier offertes voor diverse activiteiten aanvragen en profiteren van aantrekkelijke kortingen. Nog even de feiten over Energiezuinighuis.nl:

 • Actief sinds 2007
 • Meer dan 300.000 offerte-aanvragen verwerkt
 • Landelijke netwerk van meer dan 2000 vakbedrijven die offertes verzorgen
 • Gemiddeld 19% prijsverschil tussen offertes
 • Gemiddeld 3 offertes per aangevraagd werk
 • Eenvoudig vergelijken en besparen op de investering
 • Offerte service is gratis en volledig vrijblijvend.
 • Probeer het en vul het formulier in!
energie zuinig wonen

Energiezuinighuis.nl

Waarom airconditioning aanschaffen?

 • Energiezuinig koelen en verwarmen
 • Betere balans in vochthuishouding
 • Comfortabeler wonen

Energiezuinighuis.nl

Waarom meerdere offertes aanvragen?

 • Prijs en kwaliteit vergelijken tussen aanbieders is heel verstandig en  is direct uw eerste besparing
 • Uit onderzoek van de Consumentenbond onder schilders en verhuizers blijkt dat er prijsverschillen van wel 100% kunnen optreden. Men adviseert dan ook om minimaal 3 offertes per werk aan te vragen.
 • Uit onze ervaringen is gebleken dat er gemiddeld 19% prijsverschil zitten tussen de hoogste en laatste aanbieding.

Bespaar op energiekosten en verhoog uw woningwaarde!

Energiezuiniger huis?

Door te investeren in woningisolatie, het zelf gaan opwekken van energie en het verbeteren van het energieverbruik van apparaten maakt u uw woning gegarandeerd energiezuiniger en waardevoller.

Bespaar ook met investeren

Essentieel is dat voor elke investering minimaal 3 offertes worden vergeleken om zo de eerste besparingen te realiseren.

Gratis service

Uw offerte-aanvraag wordt doorgezet naar aangesloten partners welke zorgdragen voor het uitbrengen van een offerte van het betreffende werk binnen doorgaans maximaal 48 uur.