Energiezuinighuis.nl, informatieve website over het energiezuiniger maken van uw woning. Gratis offertes door een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

Gratis Offertes Spouwmuurisolatie

Gratis en volledig vrijblijvend offertes voor spouwmuurisolatie aanvragen via Energiezuinighuis.nl. Profiteer van de scherpe prijzen en bespaar direct door goed te vergelijken.

Energiezuinighuis.nl

Dank u wel voor uw gewaardeerde offerte-aanvraag!

Wij hebben uw offerte-aanvraag ontvangen  laughing

Wat gaat er nu gebeuren?

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag op basis van de volgende stappen:

Stap 1

Om goede en scherpe offertes uit te kunnen brengen, hebben vakbedrijven correcte en volledige gegevens nodig. Voordat we uw aanvraag doorsturen naar onze partners zullen wij uw aanvraag controleren op volledigheid van uw gegevens, zoals bijvoorbeeld naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mail adres.

Tevens kijken we of de omschrijving van uw project duidelijk is, zodat vakbedrijven weten wat ze precies moeten offreren.

Zodra essentiële gegevens ontbreken of foutief zijn, kan de aanvraag helaas niet in behandeling worden genomen. Het beste kunt u dan het aanvraagformulier opnieuw invullen inclusief de missende of foutieve gegevens.

Stap 2

Na controle van de gegevens gaan wij uw offerte-aanvraag doorzetten naar aangesloten specialisten die actief zijn in uw regio. Voor elke werkzaamheid zal een offerte op maat worden gemaakt door gespecialiseerde bedrijven. Indien u een offerte hebt aangevraagd voor bijvoorbeeld dakisolatie en voor bodemisolatie zult u doorgaans aparte offertes ontvangen van verschillende bedrijven.

Aandachtspunten:

 • Het kan zijn dat bedrijven telefonisch contact met u opnemen voor nadere vragen
 • Per werkzaamheid ontvangt u aparte offertes
 • Meerdere bedrijven kunnen per werkzaamheid een offerte sturen
 • Het kan voorkomen dat er voor uw aangevraagd project geen bedrijven in die regio beschikbaar zijn. Helaas zult u dan geen offertes ontvangen. Dat is echter uitzonderlijk.

Stap 3

Binnen enkele minuten tot hooguit enkele werkdagen ontvangt u hetzij per e-mail, hetzij schriftelijk offertes, al dan niet voorzien van extra informatie/documentatie. In tijden van drukte of vakantieperiodes kan het soms langer dan een week duren voordat u offertes ontvangt.

Stap 4

U kunt de ontvangen offertes vergelijken op prijs, kwaliteit, levertijd en andere belangrijke onderdelen. Onze ervaring is dat praktisch geen enkele klus dezelfde offerteprijs van verschillende bedrijven ontvangt. In principe zit er ALTIJD prijsverschil tussen de aanbiedingen. Profiteer daarvan!

LET OP!

Bedrijven besteden tijd, geld en energie aan het maken van offertes op maat. Om een zo goed mogelijke offerte voor u te maken is het soms noodzakelijk dat aanvullende informatie wordt verstrekt. Onze partners zullen in een dergelijk geval contact met u opnemen voor aanvullende vragen. Dat kan zowel via de e-mail als telefonisch gebeuren (dus houd uw telefoon en e-mail in de gaten!).

Wij begrijpen dat het niet altijd fijn is indien u gebeld wordt door bedrijven, maar het is ook in uw voordeel indien de uitgangspunten van de offerte correct zijn.

Waarom Energiezuinighuis.nl?

Bent u van plan uw woning te isoleren of uw eigen energie op te wekken? Een heel verstandig besluit en via Energiezuinighuis.nl kunt u ook nog eens op een eenvoudige manier offertes voor diverse activiteiten aanvragen en profiteren van aantrekkelijke kortingen. Nog even de feiten over Energiezuinighuis.nl:

 • Actief sinds 2007
 • Meer dan 300.000 offerte-aanvragen verwerkt
 • Landelijke netwerk van meer dan 2000 vakbedrijven die offertes verzorgen
 • Gemiddeld 19% prijsverschil tussen offertes
 • Gemiddeld 3 offertes per aangevraagd werk
 • Eenvoudig vergelijken en besparen op de investering
 • Offerte service is gratis en volledig vrijblijvend.
 • Probeer het en vul het formulier in!
energie zuinig wonen

Bespaar op energiekosten en verhoog uw woningwaarde!

Energiezuiniger huis?

Door te investeren in woningisolatie, het zelf gaan opwekken van energie en het verbeteren van het energieverbruik van apparaten maakt u uw woning gegarandeerd energiezuiniger en waardevoller.

Bespaar ook met investeren

Essentieel is dat voor elke investering minimaal 3 offertes worden vergeleken om zo de eerste besparingen te realiseren.

Gratis service

Uw offerte-aanvraag wordt doorgezet naar aangesloten partners welke zorgdragen voor het uitbrengen van een offerte van het betreffende werk binnen doorgaans maximaal 48 uur.