Energiezuinighuis.nl, informatieve website over het energiezuiniger maken van uw woning. Gratis offertes door een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

Gratis Offertes Ventilatie

Gratis en volledig vrijblijvend offertes voor ventilatie aanvragen via Energiezuinighuis.nl. Profiteer van de scherpe prijzen en bespaar direct door goed te vergelijken.

Energiezuinighuis.nl

Energiezuinig ventileren

Mechanische ventilatie

Ventilatie offertes via Energiezuinighuis.nl

Om een gezonde lucht in de woning te hebben, is het absoluut noodzakelijk dat er geventileerd wordt: vochtige lucht inclusief fijnstof moet afgevoerd worden en vervangen worden door verse lucht. Waar dat vroeger ging via de kieren en naden is dat in goed geïsoleerde woningen lastiger. Daarom wordt veelal mechanische ventilatie toegepast. Via Energiezuinighuis.nl kunt u in eenvoudig online offertes aanvragen bij aangesloten installateurs. Deze service is volledig gratis en verplicht u tot niets.

Een ventilatie systeem kiezen

Op een natuurlijke manier ventileren zonder verlies van warmte is niet mogelijk.  Er zullen ventilatieroosters geïnstalleerd moeten worden , maar ook een mechanisch ventilatiesysteem waarmee op continu basis lucht ververst wordt. Er zijn echter verschillende soorten ventilatiesystemen van standaard tot zeer energiezuinig inclusief warmteterugwinsysteem.

Wilt u meer weten over ventileren?  Dan vindt u hier allerlei relevante artikelen.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan voor ventilatie door het invullen en verzenden van het onderstaande formulier

Energiezuinige Balansventilatie

Energiezuinighuis.nl

Hoe werkt het?

1

Invullen & verzenden aanvraagformulier

Het kost ongeveer 1 minuut om het formulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst en controle wordt uw aanvraag doorgezonden naar aangesloten installateurs.

2

Vrijblijvend ontvangen gratis offertes

Afhankelijk van de omvang van uw aanvraag ontvangt u doorgaans binnen enkele uren al offertes en aanvullende informatie via de e-mail. Uiterlijk binnen 48 uur heeft u alles binnen.

3

Vergelijken van de gratis offertes

Na ontvangst van de offertes kunt u deze vergelijken op prijs en inhoud. Indien gewenst kunt u contact opnemen met de bedrijven voor nader overleg. 

Hogere woningwaarde & beter Energielabel

Waarom Energiezuinighuis.nl?

Bent u van plan uw woning te isoleren of uw eigen energie op te wekken? Een heel verstandig besluit en via Energiezuinighuis.nl kunt u ook nog eens op een eenvoudige manier offertes voor diverse activiteiten aanvragen en profiteren van aantrekkelijke kortingen. Nog even de feiten over Energiezuinighuis.nl:

 • Actief sinds 2007
 • Meer dan 300.000 offerte-aanvragen verwerkt
 • Landelijke netwerk van meer dan 2000 vakbedrijven die offertes verzorgen
 • Gemiddeld 19% prijsverschil tussen offertes
 • Gemiddeld 3 offertes per aangevraagd werk
 • Eenvoudig vergelijken en besparen op de investering
 • Offerte service is gratis en volledig vrijblijvend.
 • Probeer het en vul het formulier in!
energie zuinig wonen

Energiezuinighuis.nl

Waarom ventilatiesysteem aanschaffen?

 • Energiezuinig, goedkoop en hoogwaardig ventileren
 • Hogere woningwaarde
 • Beter Energielabel
 • Beter voor het milieu
 • Eigen energie opwekken is leuk!

Energiezuinighuis.nl

Waarom meerdere offertes aanvragen?

 • Prijs en kwaliteit vergelijken tussen aanbieders is heel verstandig en  is direct uw eerste besparing
 • Uit onderzoek van de Consumentenbond onder schilders en verhuizers blijkt dat er prijsverschillen van wel 100% kunnen optreden. Men adviseert dan ook om minimaal 3 offertes per werk aan te vragen.
 • Uit onze ervaringen is gebleken dat er gemiddeld 19% prijsverschil zitten tussen de hoogste en laatste aanbieding.

Bespaar op energiekosten en verhoog uw woningwaarde!

Energiezuiniger huis?

Door te investeren in woningisolatie, het zelf gaan opwekken van energie en het verbeteren van het energieverbruik van apparaten maakt u uw woning gegarandeerd energiezuiniger en waardevoller.

Bespaar ook met investeren

Essentieel is dat voor elke investering minimaal 3 offertes worden vergeleken om zo de eerste besparingen te realiseren.

Gratis service

Uw offerte-aanvraag wordt doorgezet naar aangesloten partners welke zorgdragen voor het uitbrengen van een offerte van het betreffende werk binnen doorgaans maximaal 48 uur.